top of page
BoomingPiano_edited.png

NIEUWS

Leuk dat je het laatste nieuws over Booming Pianos wil volgen. Ga met je muis over het item en je krijgt meer informatie te zien over deze liveband in verre oorden en bijzondere momenten welke we allemaal hebben meegemaakt.

image.png

Welkom op onze gloednieuwe Booming Pianos website. Vanaf heden is onze website ook op je mobiel te zien. Klik op media voor de sfeerfotos van enkele optredens en bekijk het overzicht van onze boekingsmogelijkheden. Via de site kun je direct een aanvraag indienen. We reageren binnen 24 uur met een passende offerte. 

Booming Pianos is actief op Facebook. Mocht je op de hoogte willen blijven van al onze avonturen en optredens, like dan onze Facebook Pagina. Zo weet je gelijk wanneer we in de buurt optreden en zie je leuke foto’s en updates voorbij komen…. 

De vijf bandleden van Booming Pianos hadden de eer om op een bruiloft in Toscane te mogen spelen. Het was een waar feest. Bedankt bruidspaar voor deze onvergetelijke trip 🙂

WELKOM KLIK OP DE PIC VOOR MEER INFORMATIE

De vijf leden van de Booming Pianos hebben samen met zanger Pascal Redeker de eer gehad om twee optredens te mogen verzorgen voor de militairen in Afghanistan. Na een lange voorbereiding in stilte, zijn ze in januari een week afgereisd naar Kunduz en Massar-e Sharif. 

Booming Pianos steunt het team uit Wognum dat zich inzet voor de Alpe D’HuZes. De feestavond op 02 maart jl. was een overweldigend succes met een flinke opbrengst voor het KWF. Op 05 en 06 juni hebben de mannen uit Wognum al fietsend de Alpe D’Huez beklommen om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

bottom of page